irriterad

jag e så sur,arg, irrieradf och allt man kan vara. vem tror du egentligen att du är? först tror du att du äger mig och kan få mig till vad som helst, men där hade du FETT fel för jag går inte med på saker som jag inte vill.
jag är trött på att alltid vara ett andrahansdval för folk, personen  man ringer när ingen kan. det är den fulaste känslan som finns.

du sa att du hade " haffat" mig men det gick ju väldigt bras... elr?... NOOOOOOOOOOOT. du är bra på att snacka du, men hur många % av det du säger är sant? det kan man inte veta, därför kan man heller inte lita på dig. vilket är synd för jag trodde att det fanns en riktig, snäll, mysig söt person som jag fick uppleva förut. det verkar inte som att den delen av dig finns kvar längre och då finns det ingenting att kämpa för. det är så lätt att slänga ut ord på sms och sen är allt övar bara sådär. men jag bryr mig inte. jag behöver inte dig i mitt liv. jag var tydligen inte så viktig som du sa så då behöver man ingenting.

jag önskar bara att jag hade  hunnit det till dig innan du hann säga det, just det ordet.... hejdå!!!! stock call me in  the middle of the night when you get mad when you get it back.... fuck you!

6. min dag i detalj

imorse försov ja mig lite s jag missade bussen ja tänkte ta. men jag hann iaf.
kom till skolan halv 9 och hade natur & fritid B så ja höll på att somna för ja hade inte riktigt vaknat än.
efter det var det rast och sedan idrott vilket var elevlektion yoga. det var roligare än jag trodde hehe

efter det var det lunch. det var kycklingryta och ris och grönsaker och vatten.
efter det var det en lektion i psykologi sen prjoektarbete och vi fick gå hem tidigare :)

nu sitter jag hemma och har hittat kläderna till spexfototot och e såå sjukt hungrig, sur, irriterad och förkyld :(
ska äta våfflor snart sen ska jag chilla och titta på idol och ¨nått mer ta en kvällsfika sen sova :)

5. första kärleken

min första kärlek var nog min syster pojkvänn och jag var typ 7 år och avundsjuk på dom.

men ja har haft många som jag gillat.
Min första riktiga kärlek utanför skolan måste nog vara Alibaba ;) han va så perfect i mina ögon, han var 20, brunögd med världens längsta ögonfransar och så sjukt snygg. men det höll inte länge alls , min lilla bubbla jag levde i sprack och jag ramlade ner i verkligheten igen och fick reda på sanning som inte var rolig...
jag tänkar på honom fortfarande ibland men de va länge sen, har har typ " dött" i mina ögon.
jag var så glad i min lilla bubbla men samtidigt ledsen, vi bråkade/tjaffsade mer och mer och det fungerade inte längre. vi var för olika..

men jag var ung och korkad.
men några år senare hittade jag en kille som jag trodde var den rätta på riktigt. det bara klickade på en gång. allt var perfecft  tills den dagen 1 september så förstördes allt och jag har aldriig mått så dåligt i hela mitt liv. det känndes typ som att mitt hjärta revs ur kroppen på mig när han försvann. jag kunde inte sova, inte äta och absolut inte studera. jag kommer inte ihåg nånting från skolan under den tiden. jag bara tänkte på honom, vad som gick fel denna gång och jag tappade tron helt för att det verkligen finns en bra kille för mig, de tror jag fortfarande inte att det finns. alla jag har träffat och gillat och allt har varit någon typ av missbrukare och det fungeerar helt enkelt. det går inte att vara med en person som man inte kan lita på alls, som bara finns när han behöver någonting och det hatar jag. eftersom jag bara träffat den typen och fått mitt hjärta krossat för många gånger så vågar jag inte lita på någon på riktigt längre. inte förrän man märker att personen verkligen menar det

4. ätit idag

idag har jag ätit :
* Nyponsoppa
* Äpple
* kycklingryta + ris+ vatten
* Nötter + vatten
* Äpple
och sen ska ja äta vofflor :)
ikv blir det te sen e de slut på ätandet för dagen

mina syskon

jag har 4 helt underbara syskon. tre äldre systrar och en äldre bror.
Dem har alltid funnits där för mig och ställt upp om det är problem eller om man bara vill umgås.Alla vi fem har väldigt bra relation till varandra fast det är typ 12 år mellan den Annika och mig :)

min fina syster Annika. Hon är äldst och har alltid varit min förebild, jag ville bli som henne när jag blev stor. Hon var alltid glad och positiv och hade olika killar som jag oxå gillade särskillt en. han var så mysig :) hon är och kommer alltid att vara min förebild, hon har en så mysig familj med tre tjejor och en jättebra kille. precis så som jag vill ha det :) jag kommer alltid att älska dig min fina syster!<3





 min fina bror Tommy.
han har och är fortfarande också  en förebild för mig fast på ett annat sätt, jag har alltid sätt honom som stor och häftig, han var stark och kastade runt mig när jag var liten och busade. han är alltid glad och go. jag har varit stolt över han och skrytigt om att han e DJ och har varit i massa länder och spelat. han har lixom alltid funnits som en liten nalle här hemma som vi stog i kö för att få pussa godnatt när vi va små jag och stina :) Nu har han också familj, två tjejer och en liten mini-tommy och en otroligt mysig och bra flickvän <3




min fina syster Annette.

 hon är också min förebild på många sätt. vi är mest lika till utseendet och sättet och prata på ibland, vi har ungåtts mer än med cdem andra för dem var stora och coola, annette har varit på båda sidorna ibland med mig och stina men även med annika och tommy när det var fest.
men du är en otroligt stark tjej och jag är stolt över dig :) du är oftast glad och go men du har dina sidor också ;)
Annette har tre söta katter kanske kommer de en liten bebe oxå får vi hoppas. hon har även en väldigt bra kille. dem har det också som jag vill ha det. ett mysigt förhållande. <3




sist men inte minst min fina syster Stina.
Stina är bara ett år äldre så vi har nästan varit som tvillingar hela livet, lika kläder,blonda och små
det blir automatiskt så att vi blir närmast varandra fast vi är minst lika varandra, helt olika personligheter, helt olika stilar och tänkande så vi bråkar rätt ofta men det var värre förr ;)

stina är alltid överglad så man blir nästan trött på henne för att hon har för mycket energi. hon är bra på allt med datan och hon kan fixa mycket med de, hon är även bra på att känna av hur man mår och det är skönt alltid ha en vän hemma :) jag är oftast heldre med mina syskon än med kompisar för allting blir så lätt då. fast det är kul att va med kompisar också så är det en helt annan sak att vara med syskonen. <3
jag älskar alla så otroligt mycket dehär inte ens hälften av vad man skulle kunna skriva om er



mina fina syskon!

2. min kärlek

heeji
min kärlek går till mina underbara älskade syskonbarn, jag har 6 stycken nu, 5 tjejer och en liten nykommling som e en liten pojke! så otroligt gullg <3
jag älskar att vara dem, är man på dåligt hunör o så tittar man på ett kort på dem så är man glad resdten av dagen om man inte kan träffa dem.

kärleken till dem är en helt annan än jag har till dem andra i familjen och mina vänner.
skulle de hända dem något skulle jag må otroligt dåligt för dem har den största platseni mitt hjärta :-D <3<3<3<3<3<3



har inga bilder för de e inte min data

1. presentation av mig

heeji här kommer en prentation av mig.

jag heter Malin Axelsson och är 18, snart 19 år.
jag går på HTS-handel,tjänster och service på pedagogprogrammet, det är väldigt roligt för att jag vill jobba med människor,helst barn eller människor i behov av stöd. för det har jag mycket erfarenhet av ifrån mitt eget liv. jag tror att jag skulle passa att jobba med barn som behöver extra hjälp för jag har mycket förstålse och medkänsla att man inte kan göra allt som alla "vanliga" barn kan.

jag har även otroligt mysig familj som jag älskar otroligt mycket. jag umgås väldigt mycket med alla mina syskon, syskonbarn och mina föräldrar.

jag brukar vara glad men ibland har man sina dåliga dagar och då är ja verkligen inte glad alls.

ja de var väl lite om mig :)

lista :)

lista :D

♥ Dag 1 - Presentation av mig själv.
♥ Dag 2 – Min kärlek.
♥ Dag 3 – Mina syskon.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Min första kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag i detalj.
♥ Dag 7 – Föräldrar.
♥ Dag 8 – Mina passioner.
♥ Dag 9 – En perfekt helg för mig.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mitt arbete.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den frisyr jag trivs bäst i.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – 5 saker inte många vet om mig.
♥ Dag 17 – Min favoritresa.
♥ Dag 18 – Min bästa födelsedag.
♥ Dag 19 – Något jag saknar.
♥ Dag 20 – Den här dagen för precis ett år sedan.
♥ Dag 21 – Min önskelista.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – 10 intressanta saker om mig.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – Det här klarar jag mig inte utan.
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats.
♥ Dag 28 – Mina favoritskor.
♥ Dag 29 – Om jag vann 1 miljon skulle jag...
♥ Dag 30 – Om jag blev tvungen att byta utseende med någon, skulle jag byta med..
kommer ni ihåg denna jag gjorde till dag 9 ska fortsätta :D

Stina saved my life

Jag ville bara säga att min syster stina e bara för bäst ibland, hon har räddat mig två ggr med jobbiga saker så jag tycker hon förtjänar ett blogginlägg!:-D
igår räddade hon mig när mitt 4-sidor långa arbete försvann och jag fick panik och ville bara dööööö!!!
idag räddade hon mig genom att klippa ihop scenerna jag filmat till en film, med musik,texter,bilder och allt. hon är en Ängel just nu i mina ögon :-D hon ska få en belöning av mig för jag e så sjukt tacksam!!!! tacktacktack X10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 miljoners miljarder!!! <3<3<3<3<3<3 LOVE YOU!!!!



skumt

ja skrev ett skitlångt inlägg igår!!! men de har försvunnit....

nu måste ja åka till skolan i regenet :-(

uppdatering bebisfödande

heeji nu hjar Emil äntlig kommit ut, min efterlängtade lilla brorson!!! så välkommen till värden! :-D <3<3<3<3
ja skulle va den första att få träffa han men ICKE!! fick man bli först. nu har typ alla träffat han utom ja. för ja va barnvakt till tjejerna... de e oxå mysigt såklart men ja skulle få träffa han först!

bara för ja hade plugg som behövdes fixas idag så åker mamma o stina me tjejerna dit utan mig... tack så mkt.

nu e vi iaf en bra bit påväg med filmen bara några scener kvar :-D de e faktiskt roligt att spela in :-D <3

pluggade lite imorse, måste få resten fixad imorn på håltimmen så vi får tårta på tisdag :-D

annars da?? i helgen?
fredag
 åkte till praktikplatsen o skulle hjälpa en kompis, när vi va klara med skulle vi ta 560 tbx till jakan, men då står vi på fel sida och kommer på så sent som i rotebro att vi e på fel buss. den går till upplandsbro eller nått tjeckt... vi går av vid överbygård stall, den svartvitrutiga folkan och funderar på hur vi ska ta oss över motorvägen som e proppas med bilar!! vi tar spiraltrappan upp,över bron och ner för den andra spiraltrappan ocj kommer ner på rätt sida och inser att bussjäveln precis gått o vi får vänta en evighet på nästa.
vi sätter oss på trotoaren o chillar då åker de förbi en lastbil o tutar o försöker säga att man inte får sitta där. men va ska man göra lixom?? fnns inga bänkar där ju!!
efter en evighet kommer bussen, vi går på och den åker sjukt långsamt, ja blir sjukt stressad för va tvungen att hinna med tåget in till stan.

vi kommer iaf fram o jag möter upp mamma o annette o vi åker till grönan för att se på THE ARKS sista konsert ever. men de va så sjukt jävla mkt folk så vi lämnar en halvtimme innan de börjar och sätter oss på en pub på andra sidan vägen.
efter de bestämmer vi oss för att tagga till jakan o hitta nått ställe. vi går in på matadoren o chillar. efter en stund börjar de sapela trubadur, de va de sjukaste ja någonsin hört i mitt liv. den sämsta på idol gånger 10000000000 lixom. hon va så sjukt jävla dålig, hon förstörde alla låtar hon försökte sig på. men vi bara garvade för de va så patetiskt. så  mkt har ja nog inte skrattat på länge :-D

lördag: barnvakt, presenthandlande och tjejmiddag hos sevinc :)
de va trevligt, ja o pernilla satt i ett hörn och garvade för oss själva åt typ allt så de va kul :p
vi åt tacos ute på framsidan, de va kallt, men de gick :) sen va de tårta o godis o så , taggade hem vi 9 typ.

söndag. sov med mina småhjärtan, de har ja gjort hela helgen <3 vaknade i bra tid, fixade dem, med frulle o så, sen fick stina ta över. behövde verkligen plugga. fick en del gjort. men de e bara första steget en kladd lixom, sen måste ja renskriva den typ imorn eller nått.

sen begav ja mig till stationmen o mötte upp anton vi åkte till åsa för att filma lite till psykologifilmen :-D dse va fett roligt :-D <3
 nu e ja hemma igen, ska hoppa in i duschen igen o fixa mig, sen packa så får ja se vart ja sover, har lite olika allternativ ikv ;-D

de va väl min helg än så länge

plommonplock

 ursäkta min otroligt fula frippe, den syns inte ens i solen på bilden ;) e osminkad o morgontrött :p



nu börjar de bli allvar i skolan o jag får panik, de läxor, studentplanering,projektarbete o allt samtidigt, man ba OMG, chilla lixom, alt händer samtidigt.

vi ska jobba om assyrier,syren o de osmanska kriget, där de dog otroligt mkt folk. eftersom de måste handla om folkmord så fick de bli de. man ska blogga om allt man gör så vi har gjort en annan blogg som läraren ska läsa o ge tips o sånt.

men ja va så trött o deppig idag så vi fick inte mkt gjort idag inte.. tyvär

somsagt så vare mina tankar någon annanstans största delen av sista lektinen... vet inte va de e mig.

idag fick jag iaf reda på en rolig nyhet från skolan, så de va kul att få reda på hehe :-D

3 april ska ja på en skiva , hoppas de blir kul :)

juuste vi åkte o plockade plommon på gymnastiklärarens tomt idag, först våfflor & saft sen plommonplock o sen skulle vi hem igen de va rätt kul faktisk hehe :-D tur att man har snälla vänner :-D <3

förrvirrad



heeji

asso mitt huvud sprängs typ av tankar o känslor så ja vet inte va jag ska göra av mig själv. skulle vilja göra en diskrensning i hjärnan, de börjar bli fullt nu...

de e så jobbigt att ha så mkkt o tänka på, de finns så många ja gillar, vissa man inte ska tillåta sig själv att gilla o vissa e okej att gilla, men hur ska man kunna veta de innan de e försent? när man redan gillar personen så pass mkt så de e svårt att glömma den.. :/

vissa e bara så gulliga som man inte kan låta bli o gilla, andra e badboys som man inte SKA fastna för, men de e bara de ja gör. vet inte vf. särskillt boys med byggbyxor, då e ja körd lixom!

vill att de ska bli som de var förut


RSS 2.0