jag bott sverje 20 åren

tjatja bloggeen
här sitter jag och är ganska så sliten efter helgen måste jag säga men de va såå värt dee förutom att ja dragit på mig nån irriterande jävla rethosta :/
men jag e nöjd endå. i fredags träffade ja mina honeyboboboos i vällingby men de va fett öde så de blev en tripp till lionbar, de va mysigt, vi blev väl lite lagom fulla sådär & bara hade sjukt kul åt allt som hände så de va värt resvägen. de tog typ hur lång tid som helst att komma hem men tillsist gjorde vi de och landade i min säng, sov väl inte särskillt mkt ;) blen några toarunder och rökpaouser så sov väl kanske 2 timmar sammanlagt
men de hindrade inte mig från att packa väskan, lämna mina vänner och åka till kallhäll för att tillbringa natten med mina små termovägsgangsters ;) <3<3<3
de va mysigt, så denna dag spenderades med dom och nu e jag bara hemma och tvättar och vill bara soooooooova!

snicksnack

hejiheji..
nu e de helg igen o ja bara längtar till att de ska bli måndag igen, gillar inte dom helgerna mamma jobbar.. :(
men helgen har varit rätt kul endå än så länge. i fredags åkte ja o mamma till kallhäll för att hämta tjejerna o buzzy, fett gulliga <3<3<3 har saknat dom fett mkt de va så himla länge sen så de va myys!
mamma köpte fika så vi gick hem o fikade o bara myste i massor :D så nu har ja fått tanka mitt faster hjärta för ett tag hehe
idag har ja sovit länge sen åkte ja till vällingby för att träffa hera :) de va kul, käka lite donken o bara snacka tjejsnack , mysigt :)
de jobbiga är resan fram & tillbaka. 541 mot vällinby tar typ 1000 år men jag hade min fantastiska musik så de gick bra :)

har blivit heeeelt insnöad på stiftelsen! dom är så sjukt bra, texterna bara träffar rakt i hjärtat och fyller mig både med glädje och sorg.
vissa delar av texterna påminner mig om en person jag inte vill tänka på, som jag raderat ur mitt liv men som ändå kommer upp i mina tankar ibland och får mig må illa.
iaf imorn är de söndag och jag vill köpa hårfärg o känna mig fräsch igen. funderar fett mkt på mörklila faktiskt woopwoop ;)
sen e de måndag igen och back to school again :)

jaha där ser man

heji
vet inte riktigt va ja ska säga för ja vet inte ens om jag har vaknat än..
just nu vill ja bara krypa ner i sängen och bara somna om  för jag är uppe för tidigt och bara mår illa , e inte så taggad alls på skolan idag, jag har sjukt ont i magen oxå så man bara vill dö, har typ inte sovit alls inatt pga de, så sjukt onödig smärt dedär.. :(
 nu ska jag lyssna på westlife och andas lungt och försöka fixa till mig lite så får vi väl se vad denhär dagen bjuder på.
helgen va väl kul typ, va ute och käka lunch med mamma och annette sen köpte vi massa garn så nu stickar mamma massa roliga vantar, skitnice :) lördagen va väl intressant typ och söndagen va bara död, skulle ha pluggat men orkade verkligen inte..
/torrt inlägg

Utkast: Mar. 03, 2013

hejihopp :)
nu e de söndag igen och imorn är det tillbax till verkligheten i skolan extra lång sportlovs helg:)
i fredags träffade ja åsa på ica och tog en fika och köpte lite blombuketter till mammas kompis. på kvällen gick jag och mamma på festen hennes kompis fixade. det va jättemysigt! hon bjöd på libanesisk mat och stämningen va på topp :) lite vin och all den goda maten och roligt sällskap så det va kul.
på lördagen fick vi sova ut lite och sen kom molly och manda hit för att sova över, det va myspys, fick flashback från när rolis va i den åldern och sov över. allt gick bra men idag är jag lite trött, inte van att gå upp 8 på söndag mornar. men de är rätt bra för jag är väldigt trött nu och kommer nog somna ovaggad om en stund.
imorn blir de att gå upp halv 6 för att duscha och fixa mig till skolan :) hoppas bara att väglaget är bättre än idag för jag vill ha mina vårskor men samtidigt vill ja inte halka påväg till plugget :/ jag vill ha riktig vår nu med sol och ren asfalt på vägarna.
imorn och på tisdag kan ja ta en senare buss och resten av veckan tar jag 8:13 tåget med annika , morgonpigg som jag är :)(när jag kan åka halv 9 hemifrån) hihihi
godnatt

RSS 2.0