födelsedag

för det är ingen vanlig dag, för det är ingen vanlig dag för är carolas födelsedag hurra hurra hurra! älskar dig!<3<3<3

grattis sötnöt

grattis min bästaste älskade rolis på 12 års dagen!:D
jahapp idag börjar mitt sportlov och jag tänkte sova ut för att vara pigg o glad på rolis stora dag. men nej först vaknar jag vid 6 men somnade om till kvart över åtta och kunde inte somna om :/ så de va bara att gå upp för att spendera min lediga dag. jag käkade ,städade och fixa mig för att halka fram påvägen till carola.
så vi bakade kladdis och en skitfin tårta :)
imorn blir de fika med åsa i centrum o prata av sej sen på kvällen blire fest hehe:)
helgen kommer bli mys oxå.
fredag:fest
lördag: manda&molly ska sova över o ha de mys
söndag: sova ut och läsa ut lite påbörjade böcker sen är de måndag och tbx till skolan igen :D godnatt <3

lucky

heeji!
ja har haft en softhelg o imorn e de skola igen! :D
vet inte om de e fel på mig men ja har längtat hela helgen till stt de ska bli måndag igen ;) ja tycker de e kul där hehe
de e sportlov för de vanliga klasserna o vi har halv vecka o slutar tidigt. på tisdag blir de en tripp till uppsala oxå.
idag har ja träffat åsa o pernilla, vi tog en runda på ikea o en fika sen en tripp i centrum. jag har även färgat håret igen så nu känner ja mig fräsch igeen :D älskar känslan att va nyfärgad, alla frisyrer ser så mycket bättre ut då , gillar blandningen med rött&svart.
köpte nya svarta jeans i fredags oxå , har letat överallt efter svarta jeans så de va kul att äntligen hitta de :)
allt känns bara så bra och jag är så mycket gladare, älskar den känslan!! <3<3

happy girl!

hejhopp.
japp idag är det måndacg igen da och jag är trött men glad :) gick och la mig för sent igår och det får ja betala på morgonen.. men klockan ringde faktiskt så ja e nöjd endå :p
jag spenderar min morgon tid på klädval,sminkning och håruppsättningar så jag hinner inte äta frukost. kan inte äta så tidigt, mår bara illa. E så van att käka brunch vid tolv-ett på dagarna så det är en stor omställning och va uppe sex på mornarna nu för tiden. ja slänger i mig ett glas jouice för att få lite sockerkick sen drar jag. Ja blir hungrig typ vid elva då går vi och köper en toast eller så tar ja en bars, ibland en powerking oxå. sen klarar mig tills de blir middag hemma. så det känns som jag borde ha gått ner nått gram ;) jag äter knappt och rör mig mycket mer än för några månader sedan. jag går upp och ner i trapporna i plugget och lite allt möjligt som jag inte gjort förut.
mamma köpte ett promenadband till mig för att det är så halt o jobbigt att prommenera ute, men tyvärr har jag inte kommit igång med de än för jag måste röja i mitt rum först och de blir aldrig av.

igår när jag satt o snacka med mamma så kom ja på att jag har kommit in i en possitiv anda, jag mår bra och jag är glad. visst känner jag att de skulle va nice med en kille men ja tänker inte lika mycket på de längre. jag har nya roliga kompisar i skolan, de e kul att snacka med dom killarna, de bara kul att dem väljer att snacka me mig lixom, alltid kul med uppmärksamhet :D
jag har även gjort mig av med personer som dragit ner mig i skiten och fått mig astt må dåligt. nu e dom bota och jag har blivit glad igen, känns så sjukt bra att rensa bort energi tjyvar lixom, varför ska jag gå runt och må piss hela dagarna när man kan va glad lixom?;)
jag har blivit en helt annan tjej sen jag började i den nya skolan och de är bara till de bästa hihihi
pusspuss

3dagen

hejhej:)
nu har halva första veckan gått i plugget, det känns bra och det är kul :)
de e kul med nya vänner, de blir roligare att gå till skolan då lixom hihi, pluggar,käkar & snackar lixom så de känns bra.
det bästa för mig är att ha rutiner, gå upp tidigt,vara social på dagarna,åka kommunalt och se folk sen komma hem och vilja gå och lägga sig tidigt av alla intryck, jag uppskattar helgerna mycket mer nu :)
idag träffade jag deniz som är i stockholm på visit så då passade vi på att ses. sitter och dricker te och snackar, det blir så mycket roligare när man inte ses så ofta eftersom hon bor i uppsala nu för tiden :p
imorn efter skolan ska ja möta upp henne och gabriel i stan, vi ska shoppa lite sen följa med henne för hon ska göra klart sin fina tattoo :D sen blir de en tripp till "treat" och ta en drink, innan hon åker tbx.
torsdagsmys :D<3<3<3
nu ska jag gå o lägga mig, puss

livets nya start

hejhej!
nu har jag gått i skolan i två dagar, typ som introdagar, har inte direkt haft några seriösa lektioner men imorn lär det börja på riktigt.
imorn ska ja få skåp oxå, inte för jag direkt vet va vi ska med de till men endå hihi, man har ju bara en bok än sålänge o den har ja ju i väskan, jackan har man på sig så.. ja men de kommer kanske tyngre böcker hehe.
det bästa med denna skola skulle va att inte har några läxor och visst det har vi inte heller. men jag hann inte klart med uppgiften om dokumentären vi såg så ja´g mailade till kig själv och skrev klart de nyss,hemma i soffan så skriver ja ut de ikv och tar med till plugget :)
varje måndag ska vi tydligen ha nyheter med osas och prata om så nu ska ja bli vuxen och kolla på nyheterna på söndagar och på måndag morgon innan jag drar hehe.
jag känner mig även mycket bättre nu än för några dagar sedan. jag känner mig tryggare och gladare :) fine de e skitjobbigt och gå upp tidgt, men när man väl går upp så e de okej. älskar känslan av att sätta på sig fina kläder, fixa håret och sminka sig :) sen att ta sig iväg hellt själv, att åka tåg och tunnelbana är inte min grej, för ett tag sedan hade ja typ gråtit och fått panikångest av detta, men nu känns det bara bra, det är lättare än va jag trodde att åka dit och hem.
sen kommer de va lite roligare oxå, kommer åka med annika tis-fre för då börjar hon oxå 9 o slutar 4 eller 1 hehe så då får man sällis oxå :)
idag vill ja bara duscha, kolla på film o äta nått gott , bara njuta av ledigheten innan livet börjar på riktigt imorn!

RSS 2.0