känslor

vissa människor undrar ja verkligen varför jag har kvar i mitt liv och varför ja har funnits kvar i deras liv utan mening, ibland är jag nog bara för snäll och inte sätter ner foten ordentligt... vill inte framstå som nån liten hund lixom... ja har förändrats så ja är mycket starkare nu än vad ja var på den iden, du tror att allt är som förut men där har du fel.
jag är en mycket starkare tjej idag än då och det känner jag verkligen oxå
så jag hoppas att du får ett bra liv för det tänker jag ha
har saknat och tänkt på dig mycket genom åren och vi har bråkat och blivit sams , din värme och din närhet va det bästa jag visste så jag tittade bort från de sämre sidorna du har o dina ord du väljer att kalla mig när du har hällt i dig för mycket dricka. men efter denhär sista gången när du lovade och svek så fick jag nog på riktigt , om du vill komma tillbaka och ha en plats i mitt hjärta igen så får du kämpa väldigt mycket för nu e du väldigt långt borta.
det finns andra som visar mig vad dom tycker om mig utan alkohol..
det finns extremt mycket mer för mig att lägga min eneri på hihi
somsagt.. ha ett bra liv du

summerlife

heji de va ju ett tag sen ja bloggade nu tror ja väl :P
har hunnit med en hek del, solat o badat o bränt sönder ryggen, varit på tatoo studio o kollat in annettes nya fågel o blev fett sugen själv på att gadda mig :)
har bott lite överallt oxå hihi först hos brorsan när dom va på gotland så ja o mamma hade supermys med abbelitepiiito<3
sen har ja bott hos syrran när dom va på gotland o nu e dom ute på nån ö så nu bor ja här igen med rolis <3
igår hade vi supermysigt verkligen, köpte massa gottis o lyssnade på musik, spelade kort o hoppat studsmatta ( hör o häpna! jag har hoppat studsmatta för första gången i mitt liv)
 
ikväll blir de utgång med efterlängtade vännen åsa , det ska bli skitkul, verkligen 100000 år sen vi sågs sist nu.
solen skiner o ja hoppas att dethär blir en bra dag ;)
xoxo malin <3

RSS 2.0