tankar i överflöd utan svar

tjaaa
ja vet inte vad jag ska skriva samtidigt som jag har massor o berätta....
mitt huvud bara snurrar av många anledningar, dels för att det var midsommar och jag tror jag fick i mig en del ;)
dagen spenderades ialla fall hemma hos syrran i deras nya mysiga hus :-D fullt hus var det där, nästan hela familjen med alla småtroll plus en snubbe till och hans lilla gulliga tjejja.

det var var verkligen skitmysigt :-D men ja lyckades få girlystuff så ja e rätt låg o trött o känner mig fruktansvärt ful o äcklig!
men min söta glada lilla mamma erbjöd sig att gå till handlarn o köpa någontig gott till mig, ja e lixom beroende av choklad under den veckan i månaden.
men min snälla andra syrra kom förbi med bilen så vi fick skjuts dit. så mamma köpten en Ben&Jerrys, fanta o en lioncholkad till mig:-D så fixade hon in tven till sängen så jag har suttit o tryckt i mig typ allt gott och tittat på min favvisfilm :-D så otroligt mysigt fast jag var ensam ;)


mitt huvud e alltså fyllt med tankar som bara snurrar så jag blir tokig, dem vägrar försvinna hur jag  än gör så finns dem där och tränger sig på. varförvarförvarför undrar jag men kan inte få något svar på det. det finns för många så man måste diskrensa min hjärna på annat innan man får plats med allt det.
jag vet inte hur jag ska göra längre.............
allting var så mycket enklare förut, innan man började annalysera och fundera så mycket.


det finns konstiga människor i ens omgivning och det kommer det alltid göra antar jag, men jag skulle vilja komma på ett sätt att bli av med folket som verkligen bara ger en negativenergi... det vet man inte förrän det är försent. det är det som är problemet med mig.
jag är för godtrogen, jag tror på allt folk säger och vill hjälpa alla på alla sätt jag kan, jag tar åt mig för mycket. sen sitter jag här nerbruten och ensam.. hur månger har inte det hänt? tooooooooo many times, ja kan inte ens räkna hur många gånger jag har gråtit för någon som absolut inte är värd dem. det är alltid så. den personen som är värd att gråta för har jag inte  hittat än och jag vet inte om jag någonsin kommer hitta honom med stort H lixom, den perfekta drömprinsen.
undrar var han finns, hur han ser ut, vem han är och om han äverhuvudtaget finns här.....????

de e min chååååål :p

tjena tjena :p
de va ett tag sen. de som har hänt under tiden är skolavslutning, årets första dopp i kallhällsbadet, sooolat, bränt mig o mysst :-D spenderat tid med familj o vänner vilket är det bästa man kan göra!
jag har öven frächat upp mina naglar, denhär gången blev de syrenlilaglitter o jag är väldigt nöjd! :-D

ja va o bade me några vänner i fredags och det va ganska kul, fast det fattades ngra personer ;)

igår var jag på invigningsfest hos nettis o drack o åt jordgubbar på hennes nya altan , väldigt mysigt.
men när jag kom hem igen o gått o lagt mig så kom jag på att jag skulle upp tidigt dagenefter och gå på ett obligatoriskt möte inför jobbet i sommar :p
 men jag tog mig upp imorse och kom typ först av alla dit :p imorn ska ja på coachsamtal kl 2, innan de ska köpa ny mobil jiiiipie! sen tror ja det blir bad igen om de blir soligt :-D

juste va o bade me småtjejerna igår oxå men de blåste för mkt så vi åkte till bk o tog en glass istället :p


juste åkte en sväng med mamma o införskaffade lite arbetskläder o en keps till jobbet oxå :p fett nice!

bara för att jag har världens bästa mamma <3<3<3<3

molllys 1års dag!

grattisgrattis. va e de för en dag, va e de för  en dag , de är ingen vanlig dag för det är MOLLYS FÖDELSEDAG!!!!

idag blire tårta,paketöppning o bwbisgos i massor! kärlek :-D <3<3<3<3<3<3




grattis lillskruttis på din 1 års dag!
älskar dig <3

klippor hit och dit, hur ska man kunna veta vad som är rätt o fel?

heeji
idag har vi varit i kista och jakan för att hitta en bra outfit till skolavslutningen o de gjorde vi så nu e de bara nglarna o håret kvar :p

usch ja blir så trött på mig själv som snöar in mig på saker hela tiden.
de går inte o det blir inte bättre av att göra som jag gör.
vf tror man nånting bara för en liten grej, de behöver inte betyda nått allvarligt.
jag förstår inte vf de alltid bli likadant, sitter alltid i samma situation.
att ha tankar som snurrar o förvirrar en är inte lätt.
det verkar så lätt för alla andra utom mig. det är ju kul för dom men inte för mig lixom.

det var så länge sen o ja tänker på de rätt ofta o vill ha tillbaka det , att ha en annan sorts trygghet att kunna luta sig mot när de blåser motvind vilket det gör lite för ofta i perioder. men då har man inte den klippan  att luta sig mot när man mest behöver den.

hur ska man kunna lita på alla klippor, vilken e högst, vilken är bäst, vilken är tryggast? det vet man aldrig och jag vet inte om man någonsin hittar den. just den, på rätt ställe med rätt utsikt, rätt höjd och allt sådant.

jag har hittat två väldigt bra klippor men tydligen inte den speciellaste klippan. för jag föll av båda när det blåste för hårt. då hamnade ja nedanför klippan och var då på ruta ett igen. då var det alltså dags att leta vidare efter just den och den har jag hittat än. men jag har inte letat på alla ställen heller...
önskar bara att just den speciella klippan bara dyker upp rakt framför mig snart, kanske gör den det om man slutar leta.. kan det verkligen vara det som är svaret på den svåra och obesvarliga frågan?
jag hoppas verkligen det!

RSS 2.0