Positiv, hur blir man det på riktigt?

Hejiheji
vet inte riktigt va ja ska skriva idag.
vet inte vad de e me mig längre, klarar inte av skolan , kommer försent, missar uppgifter o allt blir bara knas..
men samtidigt känner jag mig starkare o tryggare i mig på nått sätt.
 
har nya kompisar som jag trivs med och som gör mig glad, skrattar väldigt mycket i skolan när jag är med dom o de är kul för jag behöver positiv energi och de får jag av dom 
imorgon börjar en ny vecka och jag hoppas jag klarar av den bättre än va jag har gjort hittills 
 
+ att du har en väldigt bra inställning och är positiv, de har fått mig att tänka i andra banor
"det finns inga problem , de är du som skapar dom i ditt huvud" sluta grubbla så mycket så blir livet lättare, de e fan sant
ibland önskar jag att jag kunde vara mer som du <3
godnatt
 

Idag brände du den sista bron som fanns, lågan slocknade för alltid

Idag fick jag ett ordentligt wakeup call , ja levde i dimman ett tag , jag levde på förhoppningar om att våra planer skulle hålla och det skulle kännas bra, de skulle bli lika bra som de va med oss innan men jag hade fel.
De bara kom som en rejäl käftsmäll! 
 
Men idag tog jag ett djupt andetag och tog mig ur dimman och nu är ja tillbaka i verkligheten mer än jag någonsin varit. Nuhar jag vaknat alltså nu har jag kommit till insikt med de vad de var som ja än en gång var på väg in i med någonsorts längtan och glädje.
Kroppen och känslorna vill men huvudet säger nej! Jag skulle ha gått på instinkten från huvudet och inte från hjärtat och känslorna.
Somsagt nu är jag tillbaka och nu ser jag allt med andra ögon alltså från ett annat perspektiv.
Idag fick du mig att inse vilken lögnare och svikare du är, hur dum jag var som trodde att detta var på riktigt och att de fanns riktig kärlek men jag hade fel! Tydligen var allt bara ett spel, idag fick jag de kastat i ansiktet på mig.
du fick som du ville sen kommer du än en gång dragandes med ditt tjat om religion att de är fel, man får inte göra såhär, de är fel, måste stoppa detta! Wtf driver du eller??? Där satte du dit dig själv och du gav just alla andra vatten på sin kran...
jag trodde mer om dig med du är tydligen exakt lika dan som alla andra om inte värre.
 
jag skulle ändå vilja tacka dig för de som hände idag för du fick mig att inse att de är så sjukt dumt att ödsla tid på en person som är egoistisk och som tycker att de är okej att kränka andra utan att tänka på vad mottagaren känner. 
Idag fick du mig att känna mig så sjukt smutsig och äcklig, ville bara spy rakt ut, rakt på dig! du spelar ett så sjukt fult spel och om de är så du vill ha de så ska jag oxå spela mitt spel, men du och jag spelar inte på samma plan överhuvudtaget, om vi ens har gjort de alls..
men nu har du valt att lägga ut dina kort o tror att de över och att man kan gå vidare, men de du glömmer är att jag har mina kort kvar o jag har hjärter ess!  det är alltså jag som sitter på trumfkortet haha!!!
nu är jag bara glad för att jag kommit på detta och jag kan gå vidare som en ny stark person, denna gång menar jag det också.
ikväll skapade jag en ny religion och inom den tron så ska man inte slösa tid på idioter och särskillt inte på personer som inte kan tänka själva. enligt min religion så finns de inte plats för falska människor som tar sig friheten att bete sig hur som hälst och sedan förvänta sig att alla finns kvar, glöm det.
 
Idag brände du dina broar för livet, du brände allt som fanns mellan oss, du klargjorde det tydligt. jag borde ha förstått de för länge länge sen..
så imorgon när du ser mig så är jag inte samma person.
men detta fick mig att inse att ordspråket ensam är stark faktiskt stämmer. Jag kommer aldrig att gå på samma nit igen. 
Jag är jag och kommer alltid att vara de och du är du som också alltid kommer att vara de.
 
idag släckte du lågan som brann, du dog för mig
alla mina känslor är som bortblåsta, en fattig uteliggare betyder mer för mig än va du gör just nu.
Trodde aldrig du skulle sjuka så långt men även där hade jag fel. Funderar på om inte allt detta bara var ett spel gör galleriet, ett lätt sätt för dig att nå dit du ville och sen glömma och gå vidare.
 
its always two sides of every story, you made me do this! 
This is what i feel...
 
http://m.youtube.com/watch?v=2eYhziwc7gI
skulle inte kunna beskriva de bättre själv
fuck you right back 

Drömmen om de bättre

Drömmen om de bättre
hur skulle de vara att vara normal, vad är normal?
drömmen om de bättre
drömmen om att bli perfekt , att träna,bli small, se bra ut, bli bekräfrad och synas
drömmen om de bättre
önskan om att tropå sig själv på riktigt, att älska sig själv för den man är
drömmen om de bättre
varför känner du att du måste lägga på tonvis med smink, byta hårfärg och attityd för att bli accepterad, varför gör du så mot dig själv?
drömmen om de bättre
önskan om att bli stark och självsäker! Att de du säger har en mening som är viktig
drömmen om de bättre
önskan om att folk ska se dig för den du är och inte för ditt yttre, att inte dömma så fort
drömmen om de bättre
våga visa vem du är och att just du är den du är och ingen annan, hur mycket du än ändrar så kommer du alltid vara just du
drömmen om de bättre

RSS 2.0