Tårar

Jag kände en gång en person som va min bästa vän, min vägvisare och min trygghet som alltid fanns där i alla situationer. 
Plötsligt händer det otroligt mycket saker på så kort tid , svåra och jobbiga saker som du aldrig pratat om, trycker ner alla dina känslor med berusningsmedel. Det var en svår tid för oss alla men jag tror nog att de tog hårdast på dig fast du inte vill visa de.
jag vet hur mycket du varit med om i livet och hur mycket du har kämpat för att överbevisa både för dig själv och för samhället att du faktiskt kan och att du har lyckats.
du e så stark igentligen och jag önskar att de visades oftare , det är okej att gråta, det är okej att visa känslor , alla mår vi dåligt men det löser sig genom att skriva och prata, jag lovar.
jag grät alltid på sjukhuset när du lämnade mig , jag gråter mig till söms nästan varje natt i oro över att inte veta om du kommer att vakna igen. Jag hatar att se dig förfalla såhär. Du är för bra för att sluta såhär!
den dagen ja berättade för dig att jag beslutade mig för att göra abort så fanns du vid min sida och kramade mig på riktigt. Den känslan jag hade då var underbar, det var du som närvarade där på riktigt, den stunden glömmer jag aldrig. 
Jag vill ha tillbaka dig som då, klarar inte längre av att  se hur monstret tar över dig och bränner mina känslor , hatar att se dig i dimman för de e inte du. Monstret har tagit över ditt liv! Det måste bli ändring på det! 
Det gjorde så sjukt ont i mitt hjärta idag när du sa att du hade ont men de spelar ingen roll jag ska endå dö snart.. Vad finns de för mening med att leva ett sånhär liv när ingen bryr sig endå ?
JAG bryr mig!!! 
Så snälla hjälp mig, om du bara förstog hur mycket jag bryr mig, hur många tårar ja fällt för dig och hur mycket jag önskar att du kom tillbaka. 
Du har alltid varit min bästa vän och så vill jag för alltid att de ska vara.
alla vill de! Vill ha dig kvar! 
Vi ska kämpa , vi ska klara detta, lova mig de! Jag älskar dig! 

RSS 2.0