happy girl!

hejhopp.
japp idag är det måndacg igen da och jag är trött men glad :) gick och la mig för sent igår och det får ja betala på morgonen.. men klockan ringde faktiskt så ja e nöjd endå :p
jag spenderar min morgon tid på klädval,sminkning och håruppsättningar så jag hinner inte äta frukost. kan inte äta så tidigt, mår bara illa. E så van att käka brunch vid tolv-ett på dagarna så det är en stor omställning och va uppe sex på mornarna nu för tiden. ja slänger i mig ett glas jouice för att få lite sockerkick sen drar jag. Ja blir hungrig typ vid elva då går vi och köper en toast eller så tar ja en bars, ibland en powerking oxå. sen klarar mig tills de blir middag hemma. så det känns som jag borde ha gått ner nått gram ;) jag äter knappt och rör mig mycket mer än för några månader sedan. jag går upp och ner i trapporna i plugget och lite allt möjligt som jag inte gjort förut.
mamma köpte ett promenadband till mig för att det är så halt o jobbigt att prommenera ute, men tyvärr har jag inte kommit igång med de än för jag måste röja i mitt rum först och de blir aldrig av.

igår när jag satt o snacka med mamma så kom ja på att jag har kommit in i en possitiv anda, jag mår bra och jag är glad. visst känner jag att de skulle va nice med en kille men ja tänker inte lika mycket på de längre. jag har nya roliga kompisar i skolan, de e kul att snacka med dom killarna, de bara kul att dem väljer att snacka me mig lixom, alltid kul med uppmärksamhet :D
jag har även gjort mig av med personer som dragit ner mig i skiten och fått mig astt må dåligt. nu e dom bota och jag har blivit glad igen, känns så sjukt bra att rensa bort energi tjyvar lixom, varför ska jag gå runt och må piss hela dagarna när man kan va glad lixom?;)
jag har blivit en helt annan tjej sen jag började i den nya skolan och de är bara till de bästa hihihi
pusspuss

Kommentarer
Postat av: mamma

Underbart tjejen! <3

2013-02-11 @ 20:21:49
Postat av: Annette

Vad roligt, jag är så avis på dig. Skulle också vilja plugga där :)

2013-02-12 @ 16:26:17
URL: http://storalangtan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0