uppdatering bebisfödande

heeji nu hjar Emil äntlig kommit ut, min efterlängtade lilla brorson!!! så välkommen till värden! :-D <3<3<3<3
ja skulle va den första att få träffa han men ICKE!! fick man bli först. nu har typ alla träffat han utom ja. för ja va barnvakt till tjejerna... de e oxå mysigt såklart men ja skulle få träffa han först!

bara för ja hade plugg som behövdes fixas idag så åker mamma o stina me tjejerna dit utan mig... tack så mkt.

nu e vi iaf en bra bit påväg med filmen bara några scener kvar :-D de e faktiskt roligt att spela in :-D <3

pluggade lite imorse, måste få resten fixad imorn på håltimmen så vi får tårta på tisdag :-D

annars da?? i helgen?
fredag
 åkte till praktikplatsen o skulle hjälpa en kompis, när vi va klara med skulle vi ta 560 tbx till jakan, men då står vi på fel sida och kommer på så sent som i rotebro att vi e på fel buss. den går till upplandsbro eller nått tjeckt... vi går av vid överbygård stall, den svartvitrutiga folkan och funderar på hur vi ska ta oss över motorvägen som e proppas med bilar!! vi tar spiraltrappan upp,över bron och ner för den andra spiraltrappan ocj kommer ner på rätt sida och inser att bussjäveln precis gått o vi får vänta en evighet på nästa.
vi sätter oss på trotoaren o chillar då åker de förbi en lastbil o tutar o försöker säga att man inte får sitta där. men va ska man göra lixom?? fnns inga bänkar där ju!!
efter en evighet kommer bussen, vi går på och den åker sjukt långsamt, ja blir sjukt stressad för va tvungen att hinna med tåget in till stan.

vi kommer iaf fram o jag möter upp mamma o annette o vi åker till grönan för att se på THE ARKS sista konsert ever. men de va så sjukt jävla mkt folk så vi lämnar en halvtimme innan de börjar och sätter oss på en pub på andra sidan vägen.
efter de bestämmer vi oss för att tagga till jakan o hitta nått ställe. vi går in på matadoren o chillar. efter en stund börjar de sapela trubadur, de va de sjukaste ja någonsin hört i mitt liv. den sämsta på idol gånger 10000000000 lixom. hon va så sjukt jävla dålig, hon förstörde alla låtar hon försökte sig på. men vi bara garvade för de va så patetiskt. så  mkt har ja nog inte skrattat på länge :-D

lördag: barnvakt, presenthandlande och tjejmiddag hos sevinc :)
de va trevligt, ja o pernilla satt i ett hörn och garvade för oss själva åt typ allt så de va kul :p
vi åt tacos ute på framsidan, de va kallt, men de gick :) sen va de tårta o godis o så , taggade hem vi 9 typ.

söndag. sov med mina småhjärtan, de har ja gjort hela helgen <3 vaknade i bra tid, fixade dem, med frulle o så, sen fick stina ta över. behövde verkligen plugga. fick en del gjort. men de e bara första steget en kladd lixom, sen måste ja renskriva den typ imorn eller nått.

sen begav ja mig till stationmen o mötte upp anton vi åkte till åsa för att filma lite till psykologifilmen :-D dse va fett roligt :-D <3
 nu e ja hemma igen, ska hoppa in i duschen igen o fixa mig, sen packa så får ja se vart ja sover, har lite olika allternativ ikv ;-D

de va väl min helg än så länge

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0