tomhet

det går nästan inte o förklara hur jag fakttiskt känner det finns nog ingen som skulle förstå. den tomhet jag lever i med mig själv just nu alla i min närhet verkar va så lyckliga och glada utom jag. det enda jag önskar är att de ska finnas nådwtgon för mig som gör mig lycklig, som älskar mig för den jag är helt enkelt. du kanske finns därute någonstans. man kan väl iaf hoppas på det. det finns så mkt jag ångrar att jag inte gjorde när jag hade chansen!!

Kommentarer
Postat av: Annette

jag är då INTE lycklig. Även om jag har mattias är så livet inte ett dugg roligt. Allt blir inte fantastiskt bara för att man har en kille. Men visst, jag förstår vad du menar. Håll ut, en dag kommer han!

2012-01-08 @ 16:56:29
URL: http://sparrow.blogg.se/
Postat av: mamma

Aldrig ångra något allt som sker det sker av någon anledning just då. Se framåt, du är ung och har allt framför dig. Det finns alltid någon för alla jag lovar. Bara va dig själv för det är du bäst på. Älskar dig!

2012-01-10 @ 19:16:26
Postat av: Johanna

Hehe jasså var det du. Jo men dom var ju söta, och ännu sötare på. Men jag har nåt anti-sånt i mig =) tjejerna älskade dom iaf och det e ju viktigast :)

2012-01-22 @ 21:36:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0