dagens upplevelser:)

Heeji:)
 Idag var vi i tånglöt o orienterade men ja o kim va inte me;)
Vi stog i tunneln o väntade på att dom skulle komma i mål, men de blev tråkigt till sist....:) då ville vi åka hem men de fick vi inte!!!!! vi sa till en lärare att : ``vi åker hem nu , vi e endå inte me.`` hon ba: nej ni går en promenad o rör på er. men vi pallade inte så vi drog hem..;)
När vi väl kom till jakan igen tog vi 552:an o länade kims mosters hund som, vi lånat under dagen.. hon lämmnsde den o ja begav mig mot lantmäterivägen;)
Medans vi satt o väntade på bussen där i från kom de en snubbe som satte sej brevid oss o började käka gooodis! både ja o kim va fett sugnapå de så vi gjorde en plan för att ta påsen, men de va ju bara en tanke så vi gjorde de inte;)

Hemma igen, va heela huset fullt me ungar:) de va kul. men vi gick upp o kollade på film ist:) Filmen heter Mean girls:)Den här filmen e fett bra:)  Lindsey Lohan e en fett bra skådis:)Mean girls e en sjuukt bra fiilm (love this:)

Efter de skulle kim hem, hon fick låna (en galen sdag i new york) den e oxå fett bra:) vi skulle iaf till bussen, då kollar ja alltid in i grannarnas fönster, o idag satt Han där!!! fett piinit;) han e iaf fett snygg:)
Nu ska ja gå ner on äta nått nybatk mumms:)
Ps de finns fler bilder men många e lika dana:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0